Onze diensten // SEO

Websites zijn de toegang tot onze toepassingen. Van informatieve websites tot shops, games , crowdfunding platforms, campagne pagina's of product catalogi wij bouwen de front-end volgens het design en standaard mobile responsive, voorbereid voor een goede SEO en alles is altijd beheerbaar met ons eigen Content Management System (CMS).

 • Design

  Na de requirements analyse begint de ontwerp fase. Vanuit het concept en de vastgelegde requirements wordt gewerkt naar een interactie design (ID) en een visual design (VD). Een goed ontwerp brengt een kwalitatief hoogstaand eindproduct binnen handbereik.

  Heeft u al een design of een eigen ontwerper dan is dit geen probleem, wij zijn gewend te werken aan projecten met verschillende partijen en stakeholders.

  Het grote voordeel van designs die wij zelf maken is dat deze gemaakt zijn door designers die nauw betrokken zijn bij de bouw van onze websites. Dit heeft als voordeel dat het ontwerp gemaakt wordt vanuit de requirements maar ook op basis van de technische mogelijkheden.

  Onze designs gaan uit van het principe van mobile first.

 • Responsive

  Mobile responsive websites zorgen voor een optimale beleving van de content en functionaliteiten op elk device; mobile, small tablet, tablet en desktop. De pagina layout wordt zo opgezet dat deze zich voegt naar de breedte en beeldverhouding van het scherm.

  Een prettige beleving van de website betekent een langer bezoek door de gebruiker. Het ligt voor de hand dat dit veel voordelen heeft. Bijvoorbeeld in conversie maar ook zoekmachines waarderen mobile responsive pagina's steeds hoger.

  Desktop/laptop is nog steeds belangrijk. De trend is wel dat websites steeds vaker via smartphone of tablet bezocht worden. Deze apparaten zijn binnen handbereik en zijn vanaf elke plek de snelste weg naar het internet. Mobile first is ons devies, wilt u uw website goed ontsluiten op mobiele apparaten dan bent u bij ons aan het goede adres!