Onze diensten // APPS

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een telefoon. Mobiele apps worden daardoor steeds belangrijker. Heeft u een product of dienst waarbij bezoekers een account hebben en regelmatig terugkomen, dan is het goed om voor het ontwikkelen van een mobile app te kiezen.

 • Hybride app

  Het bouwen van een app is kostbaar. Een professionele app moet beschikbaar zijn voor IOS- en Android apparaten. Doordat elk platform zijn eigen programmeertaal heeft, moeten er twee apps gebouwd worden.

  Er zijn inmiddels verschillende technieken (zoals Phonegap) op de markt die een groot deel van de functionaliteiten van beide programmeertalen ondersteunen. Hierdoor hoeft het overgrote deel van de functionaliteiten slechts een keer ontwikkeld te worden. Dit noemen we een hybride app.

  Of uw toepassing geschikt is om als hybride app te bouwen, hangt van verschillende factoren af. Onze experts helpen u graag de juiste keuze te maken.

 • Koppeling met website

  We streven naar maximaal hergebruik van reeds ontwikkelde programmatuur. Bepaalde onderdelen van de website, zoals html, css, javascipt en API hergebruiken we grotendeels als we uw website in beheer hebben. Zo niet, dan kunnen we dezelfde componenten ontwikkeld voor uw app later gebruiken voor het opzetten van de website.

  Een bijkomend voordeel is dat informatie op de verschillende platformen beschikbaar is. Zo is een aangemaakt account op de app ook direct bruikbaar op website, te beheren via CMS en eventueel beschikbaar voor applicaties van derden via de API-laag.

  Zie werkwijze voor meer informatie over ons framework.